Despre noi

Atina Serv – societate acreditata de ANRE si de DISTRIGAZ SUD S.A. executa proiectare si executie instalatii gaze, verificare si revizie tehnica periodica, schimbari, modificari, remedieri coloane gaze naturale; vanzare si montaj sisteme de protectie pentru gaze naturale (detector cu electrovalva).

Pe durata desfasurarii activitatii, societatea noastra a proiectat si executat toate tipurile de lucrari in domeniile mai sus mentionate (statii de reglare zonale, retele de distributie, bransamente si instalatii de utilizare pentru consumatori industriali si casnici).

In acest context am dezvoltat o retea de furnizori si colaboratori, cu care asiguram realizarea lucrarilor respectand in totalitate normele si tehnologiile specifice si folosind utilaje si echipamente de ultima generatie, scopul final fiind satisfactia beneficiarului.

Serviciile pe care le practicam se adreseaza tuturor clientilor: persoane fizice, juridice, companii de stat, dezvoltatori imobiliari, asociatii de locatari / proprietari, care doresc sa amenajeze sau sa asigure constructiile,acestia beneficiind de calitatea, promptitudinea si nu in ultimul rand de preturile rezonabile pe care le practicam.