Revizii și verificări gaze

Revizii și verificări instalații gaze naturale

București și Ilfov

Conform normativului în vigoare NTPEE – 2008, firmele autorizate A.N.R.E. pot efectua Verificările Tehnice Periodice ale instalațiilor de utilizare gaze naturale, obligatorii la fiecare 2 ani și Reviziile Tehnice Periodice obligatorii la maxim 10 ani.

Verificarea instalațiilor de gaze naturale

Această operațiune este obligatorie pentru fiecare consumator și se concentrează pe măsurarea presiunii, a etanșeității și a altor aspecte tehnice cheie pentru a preveni scurgerile de gaze și potențiale accidente.

Consumatorii de gaze naturale sunt obligaţi să asigure exploatarea și întreținerea instalațiilor de utilizare, în conformitate cu specificațiile tehnice în vigoare.

Inginerii noștri vor efectua verificarea întregii instalații de gaze, atât pentru parțile comune cât și pentru instalațiile individuale, oferind consultanță și posibilitatea remedierii eventualelor defecțiuni.

instalatii gaze naturale
Beneficii ale Reviziilor și Verificărilor Tehnice:
  • Siguranța Locuinței: Reviziile și verificările periodice vă asigură că instalațiile de gaze funcționează în siguranță, reducând riscul de scurgeri sau alte situații periculoase.
  • Economie de Energie: Instalațiile de gaze bine întreținute funcționează mai eficient, ceea ce poate duce la economii semnificative pe termen lung.
  • Prelungirea Duratei de Viață a Echipamentelor: Prin identificarea și rezolvarea promptă a problemelor, veți contribui la prelungirea duratei de viață a echipamentelor de gaz.
  • Conformitate Legală: Verificările tehnice periodice vă ajută să fiți în conformitate cu cerințele legale locale și naționale privind siguranța instalațiilor de gaze.