Revizii si verificari instalatii gaze naturale Bucuresti

Conform normativului in vigoare NTPEE – 2008, firmele autorizate A.N.R.E. pot efectua Verificarile Tehnice Periodice ale instalatiilor de utilizare gaze naturale, obligatorii la fiecare 2 ani si Reviziile Tehnice Periodice obligatorii la maxim 10 ani pentru:

Verificari gaze

Aceasta operatiune este obligatorie pentru fiecare consumator. Consumatorii de gaze naturale sunt obligaţi să asigure exploatarea si întretinerea instalatiilor de utilizare, in conformitate cu specificatiile tehnice in vigoare. Inginerii companiei Atina Serv vor efectua verificarea intregii instalatii de gaze, atat pentru partile comune cat si pentru instalatiile individuale, oferind consultanta si posibilitatea remedierii eventualelor defectiuni.

Servicii

instalatii gaze naturaleAdepti ai lucrului binefacut, oferim clientilor nostri servicii complete de proiectare si executie a instalatiilor pentru utilizarea gazelor naturale in apartamente, case, vile sau institutii. De asemenea, executam proiectarea si executia instalatiilor de separare a consumului de gaze pentru mai multe focuri de exemplu un foc pentru aragaz, celalalt pentru centrala termica. Executam in acelasi timp si montajul contoarelor pasante si a celor fiscale, iar ca sugestie va informam ca la o montare de contoar nou este indicata o verificare atenta si eventuala inlocuire a instaltiilor mai vechi de 15 ani.

Misiune

instalator gaze bucurestiActivand intr-un domeniu care necesita atentie si responsabilitate maxima in egala masura, echipa noastra pune accent pe imbogatirea continua a cunostintelor asupra celor mai noi tehnologii implementate la nivel global in materie de instalatii. Avem strategii optime pentru achizitionarea de scule si aparatura de ultima generatie generatoare de servicii executate in cel mai scurt timp dar si in deplina siguranta, pentru ca aceasta este defapt deviza noastra “montaj rapid si sigur pentru fiecare client”, aspirand la pozitia de leader in montajul de instalatii din Romania.