Revizii și verificări instalații gaze naturale București

Conform normativului în vigoare NTPEE – 2008, firmele autorizate A.N.R.E. pot efectua Verificările Tehnice Periodice ale instalațiilor de utilizare gaze naturale, obligatorii la fiecare 2 ani și Reviziile Tehnice Periodice obligatorii la maxim 10 ani.

Verificări gaze

Această operațiune este obligatorie pentru fiecare consumator. Consumatorii de gaze naturale sunt obligaţi să asigure exploatarea și întreținerea instalațiilor de utilizare, în conformitate cu specificațiile tehnice în vigoare. Inginerii companiei Atina Serv vor efectua verificarea întregii instalații de gaze, atât pentru parțile comune cât și pentru instalațiile individuale, oferind consultanță și posibilitatea remedierii eventualelor defecțiuni.

Adepți ai lucrului bine făcut, oferim clienților noștri servicii complete de proiectare și execuție a instalațiilor pentru utilizarea gazelor naturale în apartamente, case, vile sau instituții.

De asemenea, executăm proiectarea și execuția instalațiilor de separare a consumului de gaze pentru mai multe focuri, de exemplu un foc pentru aragaz, celălalt pentru centrala termică.

Executăm în același timp și montajul contoarelor pasante și a celor fiscale, iar ca sugestie vă informăm ca la o montare de contoar nou este indicată o verificare atentă și eventuala înlocuire a instalațiilor mai vechi de 15 ani.

instalatii gaze naturale
instalatii gaze naturale bucuresti

Activand intr-un domeniu care necesita atentie si responsabilitate maxima in egala masura, echipa noastra pune accent pe imbogatirea continua a cunostintelor asupra celor mai noi tehnologii implementate la nivel global in materie de instalare de gaze.

Avem strategii optime pentru achizitionarea de scule si aparatura de ultima generatie generatoare de servicii executate in cel mai scurt timp dar si in deplina siguranta, pentru ca aceasta este defapt deviza noastra “montaj rapid si sigur pentru fiecare client”, aspirand la pozitia de leader in montajul de instalatii din Romania.