text

Instalare gaze

Oferim servicii complete și profesionale pentru confortul dvs. termic, de la proiectare și instalare gaze la independența energetică prin debranșarea de la Termoenergetica, toate servite cu excelență și atenție la detalii încă din 2008. Experiența de peste 16 ani ne permite să executăm lucrări de la cele mai simple la cele mai complexe, respectând toate normele de siguranță și eficiență.

Consultanță de Specialitate: Evaluăm nevoile dvs. și oferim consultanță pentru cele mai eficiente soluții de alimentare cu gaze naturale, în București și localități dinjudețul Ilfov.
Proiectare și Execuție: Dezvoltăm proiecte detaliate și executăm instalațiile cu echipa de ingineri și tehnicieni.
Autorizații și Avize: Ne ocupăm de întregul proces de obținere a avizelor și autorizațiilor necesare pentru o instalare legală și sigură.
Montaj și Verificare: Asigurăm montajul conform celor mai înalte standarde și efectuăm verificările necesare pentru a garanta funcționarea optimă.
Service și Întreținere: Oferim servicii post-instalare pentru întreținerea și revizia periodică a instalației de gaze.

De Ce Atina Serv este Alegerea Ideală?

Expertiză Locală: Cunoaștem specificul și cerințele locale, asigurând o instalare perfect integrată în infrastructura urbană.
Calitate Garantată: Folosim numai echipamente și materiale omologate, garantând o durată lungă de viață a instalației dvs.
Prețuri Transparente: Oferim o structură de prețuri clară și competitivă, fără costuri ascunse.
Siguranță: Prioritatea noastră este siguranța dvs. și a familiei dvs., toate instalațiile noastre sunt testate riguros pentru a preveni orice risc.
Răspuns Rapid: Echipa noastră este mereu gata să intervină rapid în caz de urgențe sau pentru orice întrebări aveți.
Reputație: Suntem recunoscuți pentru profesionalismul și fiabilitatea noastră, cu zeci de recenzii pozitive și sute de clienți mulțumiți care ne recomandă.

Autorizată ISCIR și ANRE, echipa noastră de profesioniști dedicată vă asigură că toate proiectele sunt executate conform celor mai înalte standarde de siguranță și eficiență.

Fie că aveți nevoie de o instalare nouă sau de modernizarea unei instalații existente, suntem partenerul dvs. de încredere.
Suntem o firmă autorizată ISCIR și ANRE, garantând servicii de cea mai înaltă calitate și conformitate cu toate reglementările în vigoare.
Înțelegem că fiecare client are nevoi unice, motiv pentru care oferim soluții personalizate pentru a satisface cerințele specifice.
Comunicăm deschis toate aspectele proiectului, oferindu-vă toate informațiile necesare pentru a lua deciziile cele mai bune.
Prioritatea noastră este siguranța și satisfacția dumneavoastră, asigurându-ne că fiecare proiect este executat la cele mai înalte standarde.

Proiectare gaze

Proiectarea unei instalații de gaze este un proces complex care necesită o atenție deosebită la detalii și conformitate cu standardele naționale și locale. La Atina Serv, punem la dispoziție expertiza noastră pentru a naviga cu succes prin toate cerințele tehnice și legale.

Ne asigurăm că proiectul dvs. se aliniază la normele ANRE și la cerințele ISCIR pentru a garanta funcționarea sigură a instalației.
Vă vom ghida în obținerea tuturor autorizațiilor necesare, inclusiv avizul de racordare de la distribuitorul local de gaze.
Fiecare proiect este unic și va fi tratat cu cea mai mare grijă, de la planuri detaliate până la selecția materialelor și echipamentelor.
Toate proiectele noastre pun siguranța în fruntea priorităților, cu soluții de ventilație și evacuare a gazelor care să protejeze sănătatea dumneavoastră și a familiei.

Eficiență Energetică: Vă ajutăm să reduceți costurile cu energia prin proiecte optimizate pentru consumul de gaz.
Suport Clienți: Oferim suport și consultanță pe tot parcursul proiectului și după finalizare, pentru întreținere și inspecții periodice.
Prețuri Competitive: Oferim servicii premium la prețuri competitive, asigurând valoare adăugată fiecărui proiect.
Profesionalism: Echipa noastră de ingineri licențiați este dedicată excelenței în toate aspectele proiectării instalațiilor de gaze.
Personalizare: Înțelegem că fiecare client are nevoi diferite, oferind soluții personalizate care să se potrivească perfect cerințelor specifice.

Debransare Termoenergetica

Dacă doriți să vă debranșați de la Termoenergetica și să treceți la o soluție de încălzire mai eficientă și independentă, suntem aici pentru a vă ajuta. La Atina Serv, avem expertiza necesară pentru a vă ghida prin fiecare pas al procesului de debranșare de la Termoenergetica, oferindu-vă o tranziție lină și eficientă către o nouă instalație de încălzire personalizată.

Ce trebuie să știți despre procesul de debranșare:

Consiliere Juridică: Vă informăm despre toate aspectele legale și vă ajutăm să completați documentația necesară pentru debranșare.
Audit Energetic: Realizăm un audit energetic pentru a vă asigura că noua soluție de încălzire este optimă pentru nevoile dvs. specifice.
Proiectare și Instalare: Proiectăm și instalăm sisteme de încălzire eficiente care să vă reducă costurile și să sporească confortul.
Demontare și Sigilare: Ne ocupăm de demontarea echipamentelor vechi și sigilarea punctelor de conexiune la sistemul centralizat, asigurându-ne că totul este conform normativelor în vigoare.

De ce suntem soluția ideală pentru debranșare:

Experiență: Am facilitat cu succes tranziția pentru numeroși clienți, demonstrând un istoric solid de proiecte realizate fără probleme.
Personal Calificat: Dispunem de o echipă de experți calificați și autorizați care știe cum să gestioneze fiecare detaliu al procesului de debranșare.
Soluții Complete: Oferim nu doar debranșarea, ci și opțiuni de încălzire alternative, de la centrale termice la pompe de căldură și panouri solare.
Suport Client: Ne dedicăm să oferim cel mai înalt nivel de suport client, fiind disponibili pentru întrebările dvs. pe parcursul întregului proces.
Cost-Eficiență: Ne mândrim cu furnizarea de soluții care reduc costurile pe termen lung și cresc eficiența energetică.
Garantarea Lucrărilor: Toate lucrările noastre sunt garantate și executate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.