Instalatii termice

instalatii termiceS.C. ATINA SERV S.R.L. autorizata A.N.R.E. si DISTRIGAZ SUD ofera servicii de proiectare si executie a instalatiilor termice rezidentiale si industriale in conformitate cu normele europene si tinand cont de tendintele actuale de eficientizare a consumului de energie.

Asiguram consilierea cu privire la numarul de calorifere necesar, tipul de centrala care sa fie achizitionata, montajul acestora si mentenanta ulterioara.

In domeniul instalatiilor termice si sanitare, ATINA SERV va ofera urmatoarele servicii:

  • proiectare si executie debransare de la sistemul comun de termoficare

  • proiectare si executie instalatii termice pentru cladiri civile si industriale

  • comercializare si montare de centrale termice, punere in functiune si mentenanta

  • remediere defectiuni intalnite in instalatii termice existente

  • consultanta de specialitate si asistenta tehnica pentru alegerea corecta a sistemului de incalzire si al echipamentelor de utilizare

Servicii

atinaserv instalator gazeAdepti ai lucrului binefacut, oferim clientilor nostri servicii complete de proiectare si executie a instalatiilor pentru utilizarea gazelor naturale in apartamente, case, vile sau institutii. De asemenea, executam proiectarea si executia instalatiilor de separare a consumului de gaze pentru mai multe focuri de exemplu un foc pentru aragaz, celalalt pentru centrala termica. Executam in acelasi timp si montajul contoarelor pasante si a celor fiscale, iar ca sugestie va informam ca la o montare de contoar nou este indicata o verificare atenta si eventuala inlocuire a instaltiilor mai vechi de 15 ani.

Misiune

firma instalatii gazeActivand intr-un domeniu care necesita atentie si responsabilitate maxima in egala masura, echipa noastra pune accent pe imbogatirea continua a cunostintelor asupra celor mai noi tehnologii implementate la nivel global in materie de instalatii. Avem strategii optime pentru achizitionarea de scule si aparatura de ultima generatie generatoare de servicii executate in cel mai scurt timp dar si in deplina siguranta, pentru ca aceasta este defapt deviza noastra “montaj rapid si sigur pentru fiecare client”, aspirand la pozitia de leader in montajul de instalatii din Romania.